Cod produs: 58457

Blocuri Multipor 125 mm*400mm*600mm (54) (1m3=26.67buc)

Nu e disponibil
150,00 MDL
pt. buc
În credit

Multipor este un material destinat termoizolarii cladirilor, 100% natural. Este un produs mineral care se fabrica din nisip, var, ciment, agent de expandare si apa, fiind in prezent singura solutie de termoizolare minerala solida existenta pe piata. Multipor reuseste sa intruneasca toate caracteristicile necesare unei termoizolari sanatoase si eficiente. Multe dintre dezavantajele altor materiale de termoizolare au fost rezolvate prin dezvoltarea acestui nou sistem: nu necesita aplicarea de bariere de vapori, lasa cladirea sa respire, este un material 100% ecologic, are clasa A1 de reactie la foc (incombustibil), este recomandat si pentru cladirile inalte, are suprafata rigida rezistenta la soc si este sustenabil.

Garantie a calitatii

Multipor a fost dezvoltat in urma cu 20 de ani si testat in Germania, inainte si dupa lansarea sa pe piata. Germania este o tara recunoscuta pentru protectia mediului si atentia acordata materialelor de termoizolare, astfel ca procesul de productie al placilor minerale izolatoare Multipor este ecologic si utilizeaza materii prime naturale. Aceste calitati sunt atestate prin Certificatul de Calitate NaturePlus si sunt recomandate pentru cladirile „verzi” de catre IBU.

Placile izolatoare Multipor au o dimensiune standard de 60 x 50 cm si exista sase variante de grosime: 50 mm, 75 mm,  100 mm,  125 mm,  150 mm si 200 mm. In functie de necesitatile de termoizolare ale fiecarui proiect in parte, poate fi aleasa grosimea optima ce determina nivelul de termoizolare si rezistenta la foc.

Toate placile minerale Multipor, indiferent de grosime, sunt incombustibile (clasa A1 de reactie la foc). Transferul de vapori este identic pentru toate cele sase variante de placi Multipor. Acestea se monteaza cu adeziv mineral usor Multipor, dezvoltat de producator, pentru a intruni caracteristicile tehnice necesare acestui sistem de termoizolare (adeziv mineral clasa A2 de reactie la foc, incombustibil).

Componentele sistemului:

 • Placile termoizolante Multipor, incombustibile
 • Adezivul mineral usor, incombustibil
 • Dibluri (daca este cazul), 1 diblu per placa
 • Plasa de armare

Sistemul include cateva componente simplificate comparativ cu alte solutii de termoizolare, inclusiv din punct de vedere al aplicarii si al manoperei. 
Astfel, adezivul mineral Multipor se foloseste atat ca liant, cat si ca material de finisare.

Diblurile recomandate pentru Multipor sunt mai accesibile ca pret si trebuie aplicate numai in cazul in care peretele va suporta o sarcina mare (faianta, un obiect decorativ cu greutate semnificativa). In cazul in care acestea sunt necesare, se aplica un singur diblu pe fiecare placa termoizolanta Multipor, in centru.

Principalele proprietati ale placilor minerale izolatoare Multipor:

 • Au inertie termica ridicata. Placa Multipor este un material 100% omogen, cu o conductivitate termica ʎ= 0,045W/mK (valoare determinata in setul de conditii: 23oC si o umiditate relativa de 50%).
 • Sunt naturale, ecologice, respecta mediul inconjurator si mai ales sanatatea beneficiarilor si a echipelor de montaj, pentru ca procesul de fabricatie si materiile prime nu inglobeaza compusi chimici sau substante nocive.
 • Asigura un nivel de umiditate optim pentru locuire si pentru sanatatea cladirii. Placile Multipor detin un procent de doar 5% substanta solida si sunt permeabile la vapori. Isi mentin capacitatea de izolare termica chiar si in conditii de umiditate ridicata. Respectiv, daca in interiorulul imobilului umiditatea atinge 80%, placile termoizolante Multipor au o umiditate de echilibru de 0,9% din volum.
Altele
 • Ambient Aplicare INTERIOR / EXTERIOR
 • Brand YTONG
Parametrii Fizici
 • Densitate m3 110
 • Greutate 5.3
 • Grosime 125
 • Lungime 600
 • Unitatea de Masura buc

Produse recomandate

Partenerii noștri

Comanda un apel

Pentru a comanda un apel, completați câmpurile. Vă vom contacta în curând!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ducimus, ex.