KNAUF CEILING SOLUTIONS

KNAUF CEILING SOLUTIONS

KNAUF CEILING SOLUTIONS (KCS) este a 4-a divizie a grupului german KNAUF, este astăzi liderul mondial în soluții de plafon datorită recentei fuziuni a celor două mărci KNAUF AMF și KNAUF ARMSTRONG.

Cu un nou portofoliu de produse armonizate, Knauf Ceiling Solutions poate oferi clienților o mai mare diversitate și posibilități infinite. Inovatoare în design și funcționalitate durabile, soluțiile noastre permit arhitecților, planificatorilor, distribuitorilor să experimenteze mai multe opțiuni, mai multă inspirație și mai mult sprijin.

Suntem furnizori de materiale multiple și subliniem acest lucru împărțind portofoliul nostru armonizat de mărci de produse dovedite în patru categorii: Soluții minerale, Soluții metalice, Soluții pentru lemn și din fibră de lemn și Soluții de sistem. Folosind economii de scară pentru producția eficientă de sisteme inteligente de tavan, le îmbunătățim cu soluții personalizate. Ne intensificăm eforturile de a aborda în mod activ clienții și de a comunica factorii de valoare adăugată ai mentalității noastre bazate pe servicii, consultanță de calitate și vânzări de specialitate. Acționând ca un partener cheie și o legătură vitală între arhitecți, planificatori și instalatori.

Sustenabilitatea mărcii este subliniată de certificări, producție eficientă din punct de vedere energetic și procese cu deșeuri zero. Avem cea mai mare responsabilitate pentru mediu, precum și pentru acțiunile noastre către bunăstarea clienților și a angajaților. Întruchipând cele mai bune din două lumi și bazându-ne pe experiența noastră de lungă durată, Knauf Ceiling Solutions stabilește standardul pentru siguranță, confort, eficiență și performanță!


Pentru mai multa informație, click Aici

Comanda un apel

Pentru a comanda un apel, completați câmpurile. Vă vom contacta în curând!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ducimus, ex.