Produse linia Eco de la Oskar

28.09.2020 Noutati,

  Suntem cei care muncim intens pentru a depăși stereotipurile în domeniul construcții, propunînd o linie de produse Eco, acum, pentru spațiile care necesită maximă atenție la detalii, cum ar fi:

 

Spațiile de joacă pentru copii; Clinici; Școli/ grădinițe; Casă.

 

Pentru o dovadă în plus de siguranță, amintește-ti de rădăcininile industriale, de manufactură și de începuturi în crearea produselor de uz industrial. Acolo unde, mineralele naturale și zăcămintele erau sursa directă pentru crearea materialelor utilizate în constructii.

Funcționăm după un principiu similar, care te avantajează și îți descrie o tehnologie Eco cu rădăcini și surse clare, justificate în timp, inspirate dintr-un trecut ecologic și sigur pentru sănătatea ta.

 

Combinăm util, tehnologii inovative cu resurse naturale pentru un produs durabil, non-toxic cum este de exemplu, acest LAC COLORAT pe Bază de Apă, pentru lemn.

 

 

Acesta e fără miros, cu ceară hidrofoba, utilizat pentru protecția și decorarea suprafețelor de lemn atât la interior, cât și la exterior.

Create pe bază de apă cu capacitatea de a se usca în două ore maximum.

Trebuie să știți că vă propunem o protecție eficientă antifungi, intemperii și UV, evidențiind frumos structura natural alemnului și structurilor lemnoase.

Produsul îl găsești într-o gamă largă de culori, se aplică lejer pe suprafețele din lemn, pentru o protecție eficientă în timp.

 

Un al doilea produs din aceeași gamă este Vopseaua Oskar Aqua Matt o vopsea pe bază de apa și este utilizată pentru protejarea suprafetelor din metal, lemn, zidărie neutră, conferindu-le acestora un aspect plăcut. Această vopsea este recomandată pentru acoperirea suprafețelor noi, precum și pentru repararea suprafețelor care au mai fost vopsite, iar tonurile colorate se pot utiliza si pentru acoperirea corpurilor de încălzit (calorifere).

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

Vă prezentăm elemente caracteristice principale, unice pentru noua formula ECO al produselor noastre: bună putere de acoperire, etalare și aderență, duritate, rezistență la intemperii, la apă, agenți chimici, la lovire, zgâriere și socuri.

Chiar și în cazul celor mai sensibili cumpărători îți sugerăm o soluție pe termen lung cu investiții minime. ECO, înseamnă calitate în versiune naturală și autentică care îți depășețte așteptările.

Orientează-te spre un stil de viață și un mediu care îți asigură longevitate și plăcere!  

Linia inovativă a produselor noastre vă susține în acest sens!