GALA MEȘTERILOR - 2017

04.03.2018 Noutati,

   Conform tradiției, una dintre cele mai mari companii importatoare și distribuitoare a materialelor de construcție și finisare din Republica Moldova - MCF-ENGROS, a adunat cei mai fideli parteneri la „Gala Meșterilor 2017”. Aceștia au fost premiați cu diverse cadouri, diplome și certificate valorice.

  Astfel, pe 2 martie, în cadrul galei, tuturor Meșterilor-Parteneri li s-au adus sincere mulțumiri pentru colaborare fructuoasă și loialitate, iar cei mai activi au fost remarcați și premiați pentru rezultatele remarcabile obținute în anul 2017.

 

  În funcție de volumul de procurări și loialitate Meșterii-Parteneri au fost premiați cu cadouri de pret de la principalii Furnizori de materiale de construcție KNAUF (Moldova), DEUTEK, YTONG, SOUDAL (România), SNIEZKA (Polonia) , cât și o mulțime de Certificate pentru procurări de la MCF-ENGROS în valori destul de motivante. 

  „ Noi putem să ne mândrim cu ceea ce facem. Noi facem orașul nostru mai mare, mai frumos și mai comod. Sunt sigur că Meșterii-Partenerii noștri  atunci când merg prin oraș se pot mândri de locatiile la care au lucrat”, afirmă directorul MCF-ENGROS, Sergiu Balan.

  Totodată Sergiu Balan a dat asigurări că în 2018 partenerii iMCF-ENGROS vor beneficia de o gamă mai largă de materiale de cea mai înaltă calitate. 

  „Suntem in comertul  cu materiale de constructie consecvenți din 1996. Dam prioritate calitatii marfii si relatiilor corecte cu toti constructorii indiferent  de marimea lor. Avem parte de o colaborare bună  și cu partenerii externi. Chiar dacă piața moldovenească e una nesemnificativă pentru ei  - totuși ne percep ca pe niște parteneri egali”, a punctat directorul MCF-ENGROS.

  Prezent la eveniment, Lucian Arghire, business consultant Brightway România, susține că MCF-ENGROS  a atins succese mari în ultimii ani.

  „Atingem un nivel de perspectivă  a tot ce înseamnă indicatori economici. Meșterii primesc un know how, o știință în a câștiga viteză în tehnologia de a aplica materialele. Meșterii câștigă experiență. Împreună putem obține performanțe extrem de mari”, explică Lucian Arghire.

  Meșterii-parteneri, cu care MCF-ENGROS colaborează de ani buni, susțin că sunt mulțumiți de parteneriat și aspiră la o colaborare fructuoasă în continuare.

  „MCF este o echipă care niciodată nu ne-a dus de nas. Asta este foarte important în activitatea noastră. Toți știu că dacă nu avem materiale de calitate – nu avem lucrări. Vreau să le mulțumesc că mereu au fost receptivi la toate întrebările care le-am avut”, spune Calaraș Alexandru, unul din parteneri

  Compania MCF-ENGROS este prezentă activ pe piața materialelor de construcții și finisare din Republica Moldova de peste 20 de ani. Este una dintre cele mai mari importatoare și vânzătoare de vopsele, lacuri si tencuieli decorative Sniezka, Danke, Oskar , Foveo, Vidaron, SPS, sisteme de tavane casetate și termoizolații, al optulea an consecutiv lider vînzări KNAUF în Republica Moldova.