BAUMIT

BAUMIT

Ceea ce a început în 1810 cu un cuptor de var, urma să devină unul dintre cele mai de succes branduri de materiale de construcție din Europa. Brandul Baumit a fost inființat în anul 1988 prin fuziunea a două companii austriece din domeniul materialelor de construcții.

2017 - Grupul Wopfinger achiziționează 27 de companii din 14 țări și devin titularii mărcilor înregistrate "Baumit" și "Kema".

2007 - Inființarea Baumit Turcia (Istanbul), Baumit Ucraina (Kiev) și Baumit Elveția (Tagelswangen). În același an, Baumit lansează conceptul "Healthy Living" cu gama de produse Baumit Klima.

2005 - Înființarea Baumit China (Shanghai) și introducerea diblurilor Baumit StarTrack – o tehnologie revoluționara pentru fațade.

1979 - Începe producția sistemelor termoizolante complete.

1957 - Inginerul H.Hofer inventează primul cuptor de var cu 2 camere ce aduce o mare economie de energie în procesul de producere a varului.

1911 - Înregistrarea companei Wopfinger Stein und Kalkwerke în Registrul Comerțului. La data respectivă existau deja două cuptoare de var.

1810 - Prima menționare a unui cuptor de var pe drumul principal către Gutenstein, Austria.


Managementul calității și protectia mediului au fost parte din filozofia corporativă a fondatorilor Baumit și sunt puse în aplicare în mod consecvent. Principiile de guvernanță corporativă sunt orientate spre obiectivele economice și ecologice. 

Comanda un apel

Pentru a comanda un apel, completați câmpurile. Vă vom contacta în curând!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ducimus, ex.